11 éves korában halálraítélték, kivégzése nagy nyilvánosság előtt december 15-én.

2010 nov 24th | Írta: | Tartalom témája: Hozam? Hozzad!

Sokan vagyunk azt hiszem úgy, hogy fásultan tehetetlenül, különösebb érzelem nézzük a hónapok óta tartó haláltusáját. Megérdemelte amit kapott? Sajnálnunk kellene? Vagy esedezzünk, hadd kapjon kegyelemet?

Inkább nézz közönyösen másfelé. Úgysem tudsz mit tenni. A disznót is csak addig sajnálod amíg nem látod a kolbászokat lógni a kamrában. Lakj tehát jól most a terített asztalnál, ne gondolj a holnapi éhezésre!
Mert kár lenne tagadni, hogy a magánnyugdíjpénztári pénzek államosításával nem jársz jól. Dehogynem. Rövidtávon. A jövő meg ugyebár bizonytalan. Így is az, úgy is az lett volna…

Azzal se foglalkozz, hogy úgy bánnak el az áldozattal ahogy. A lényeg úgy is a kinyúvasztás. Azzal se foglalkozz, hogy milyenféle idióta demagóg koholmány a vádirat, és a bíró és a segédjei a józan ítélőképességük szintjén állnak-e. Tényleg nem érdemes! NINCS rá HATÁSOD! Amire viszont nincs hatásod azzal ne törődj, csupa időpocsékolás!

Mire van hatásod? Arra, hogy mentsd az irhádat! Szabadísd meg magadat és az ország népét attól, h nyomorgó vén trotty legyél, aki hideg lakásban vacogja végig a napot, hogy megspórolja a kenyérre valót. Mert ha nem kezdesz el sürgősen magadról gondoskodni, akkor csak egy szerencsétlen negatív statisztikai adat leszel, egy sajnálnivaló rongyos sztk töltelék. Ne ámítsd magad az állami nyugdíjjal! Arra nem lesz elég, hogy az elfekvőben nővért kifizesd, ürítse ki az ágytálad. Még ma tervezd meg hogy spórolsz az öregkori éveidre!

Miben gondolkozhatsz? Én azt mondom, először is amit ad az állam azt vedd el! Ha ma ad adókedvezményt azt ma fogadd el, mert holnap nem biztos hogy jár majd. Legjobb nyugdíj előtakarékosságok: Nyesz, és az Önkéntes nyugdíjpénztár. Tolj bele idén minél többet, és tojd le a világot, a kormányt, a magánnyugdíjpénztári rendszert! (részletes infó itt és itt) A pénzed másik részét fektesd külföldi befektetési alapokba, a forint ördöge sosem alszik.

CSAK MAGADRA SZÁMÍTHATSZ! VISELKEDJ FELNŐTTKÉNT HA CSELEKEVŐKÉPES BESZÁMÍTHATÓ SZEMÉLYNEK TAROD MAGAD! TARSD RENDBE A PÉNZÜGYEIDET ÉS GONDOSKODJ A JÖVŐDRŐL! Ne rinyálj úgy 20-30 év múlva, hogy jól átvert a k. kormány, én szóltam! Most még van ötletem, akkor már nem lesz.

Share Button
Tags: ,

Szóljon hozzá!