Te hogy döntesz?

2011 jan 6th | Írta: | Tartalom témája: Középpontban

Novemberben informálódtam a magánnyugdíjpénztári egyenlegem felől, jóval a törvény “tárgyalása” előtt. Kíváncsiságból. Aztán jött a törvény, ami gyors döntésre kényszerít januárban. Azt, hogy miként döntök – maradok pénztártag, vagy államosodom - nálam a ……………….. meg. Azért nem árulom el, hogy mi, mert mielőtt megírnám a dilemmázásomat, kíváncsi vagyok, hogy Te kedves olvasóm, hogyan és miért úgy döntesz nyugdíjkérdésben. Ezért kérlek, az alábbi űrlap kitöltésével segíts nekem a következő bejegyzés megírásában!

Breaking! Köszi az eddigi válaszadóknak, igen érdekesen alakul az eredmény! :) Hajrá, várom a további válaszokat is!

Köszönöm!

Share Button
Tags:

4 hozzászólások
Szóljon hozzá! »

  1. helló, ha már begyüjtötted a véleményemet, igazán tolhatnál valami értékelést

  2. szia,
    jeleztem, h a következő (hétfő) bejegyzésemben közzéteszem az eredményeket!
    Köszönöm a türelmeteket addig is, és az űrlap kitöltését is!

  3. Azért érdekes az a válaszlehetőség, hogy “átlépek az államiba”.

    Ilyen ugye a valóságban nincs.. Vagy átléptetnek ha nem nyilatkozom, vagy maradok.. Tudtommal arról nyilatkozni nem lehet, hogy át szeretnék lépni..

  4. Nagyon izgalmas. Hadd tippeljek! Szerintem a honlap olvasóinak a fele, de lehet, hogy többsége a magánban marad (ez persze szelekciós torzítás), a kor viszont nagyon érdekes, az a tippem, hogy az egészen fiatalok átlépnek, aztán a kor növekedésével egyre kevésbé, aztán akinek megvan a 20 év jogosultság, azoknál megint megugrik a bennmaradás, aztán meg megint csökken a korral. Amit nagyon sajnálok, hogy nem kérdeztél meg: mennyi az eddigi befizetésük. Az érvek közt szerintem túlnyomóan politikaiak lesznek. Kíváncsian várom az eredményeket!

Szóljon hozzá!