Mester és a gyerekszoba

2014 aug 28th | Írta: | Tartalom témája: Blog

Nem vagyok az a hőzöngő típus, legtöbbször csendben tűröm az igénytelenséget. Néha azonban – jobbító szándékkal – szóvá teszem ha valami nem tetszik, de abból általában a másik fél oldaláról sértődés a válasz a következtetések levonása nélkül.

A Digi szerelte a kábeltv-t nálunk. A két pasason látszott, hogy a lehető legegyszerűbben és a leggyorsabban akarnak végezni a feladattal, és az ügyfél (én) kívánságait csak macerálásnak veszik, (mint hol fúrják át a falat -persze nem ott ahol neki kényelmes) de legjobban az fájt amikor a munkavédelmi bakancsban átrappolt a szobán mindenféle rossz érzés nélkül.
Eddig egy mesterembertől láttam, hogy szó nélkül egy ilyent húzott a lábára:

labzsak

Legutóbb egy autószerelő igénytelensége húzott fel piszkosul, értsd szó szerint. Egy nappal a szerviz után vettem észre, hogy olajos a jobb oldali utasülés. Biztos lehetett volna ülés zsákot húzni előtte, de hát az macerás ugye…

Mindannyiunk hordoz az emlékeiben apró tüskéket amiket a cipész, pincér, boltos szúrt belénk. A tiszta verseny persze az ilyen szolgáltatókat utóbb kiszorítja. Főleg amikor már lesz kellően sok jó tapasztalata az igényes szolgáltatásról a fogyasztónak. Addig azonban, jobb ha tartunk otthon lábzsákot, amivel megajándékozhatjuk a mesterembert.

uleshuzat

 

Share Button

Szóljon hozzá!